Ik Ga Je Laten Zien Hoe Je Sneller In Jouw Beste Shape Kan Komen Zonder Een Extreem Crashdieet, Onnodige Supplementen Of Je Lekkere Eten Op Te Geven.

Tijdens ons gesprek gaan we het volgende behandelen:

 • Hoe we een simpele manier van voeding tracken hanteren die je nog geen 5 minuten per dag kost. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent, wat je moet doen en hoe in je beste shape ooit komt! 
 • Welke 20% moet je nu echt doen om zeker 80+% van je resultaten te behalen. Dit betekent dat je niet heel de week bezig bent met je fitnessdoelstelling(en) en je nog steeds tijd hebt voor leuke/sociale activiteiten.
 • Healthcheck. Om te kijken hoe jij je beste shape gaat halen in NO-TIME.
 • Hoe je zorgt voor optimaal resultaat in je trainingen, om niet uren in sportschool rond te hangen maar om te trainen voor echt resultaat. Je gaat merken dat je elke training beter wordt. 

Ik sta bekend om de succesverhalen van mijn strijders uit de coaching

Ik sta bekend om de succesverhalen van mijn coaching strijders

Ben jij de volgende die een succesverhaal wordt?

.

Jouw strategiesessie plannen

BEN JIJ DE VOLGENDE DIE EEN SUCCESVERHAAL WORDT?

.

Jouw strategiesessie plannen

BEN JIJ DE VOLGENDE DIE EEN SUCCESVERHAAL WORDT?

.

Jouw strategiesessie plannen

Veelgestelde Vragen

 • VRAAG: Wat heb ik nodig voor het programma? Moet ik lid zijn van een sportschool?

ANTWOORD: Ja, een sportschool lidmaatschap is noodzakelijk voor de coaching. Tevens kan dit bij onze PT studio in Veghel ook worden afgenomen. Daarnaast heb je een weegschaal, meetlint, smartphone en een keukenweegschaal nodig.

 • VRAAG: Wat ga ik leren tijdens het programma?

ANTWOORD: Een leefstijl dat je kunt volhouden de rest van je leven. Je ontvangt naast de coaching ook videolessen waarbij ik je stap voor stap uitleg hoe we aan jouw gestelde doelen blijven werken.

 • VRAAG: Hoe is dit programma anders dan elk ander programma (in Nederland)?

ANTWOORD: Dit programma is gebouwd op basis van 10+ jaar praktijkervaring, dagelijkse zelfstudie en wetenschappelijke studies. Daarnaast zijn er al meer dan 1000 personen je voor gegaan. Dit is een combinatie die niet vaak voorkomt. De Early Laser Focus methode is een methode die ervoor gaat zorgen dat jij altijd en overal elk doel behaald.

 • VRAAG: Hoe help je mij persoonlijk?

ANTWOORD: Je krijgt 1 op 1 check-ins via videoreactie van mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen via Whatsapp. 

 • VRAAG: Wat als ik een (gewichts)plateau bereik tijdens het programma?

ANTWOORD: Dit is absoluut geen probleem want doordat je wekelijkse check-ins stuurt kan ik je persoonlijk helpen door naar je progressie te kijken. Zolang jij de opdrachten opvolgt die je krijgt behalen we samen 100% zeker een oplossing.

 • VRAAG: Wat zijn de kosten voor dit programma?

ANTWOORD: ik hoor vaak het woord kosten voorbijkomen. Echter gebruik ik altijd het woord investering. Programma`s werken niet als je het ziet als een truc van 4 tot 12 weken en vervolgens weer kiest om in je oude patroon terug te vallen. Het woord dieet wordt ook NOOIT gebruikt want het is een verandering van een levensstijl. Het is een investering in jezelf die ervoor zal zorgen dat jij de komende jaren de stijl en shape hebt gevonden die jou gelukkig en trots maakt terwijl alles in balans is.

 • VRAAG: Hoelang duurt het voordat ik resultaten ga zien? 

ANTWOORD: Vet verliezen is qua resultaat `zien` sneller waar te nemen dan spiermassa opbouwen oftewel spiergroei. Als je kiest voor een vetverlies doel dan zul je dus eerder resultaten zien dan als je een spiergroei doel hebt.  Voor vetverlies is het als doel in mijn ogen 0,5% - 1% lichaamsgewicht per week. Dit om zoveel mogelijk spiermassa te behouden en het is een marathon geen sprint. Met spiermassa opbouwen is dit 0,5% - 1% lichaamsgewicht per maand. Dit kan hoger uitvallen afhankelijk van trainingsevaring en genetica.

 • VRAAG: Kan ik nog wel lekker blijven eten, uiteten etc? 

ANTWOORD: Ja, absoluut kan dit. Dit programma is GEEN dieet en jij bepaalde voedingsmiddelen die jij eet om je doelen te behalen. Ik laat je zien hoe je dit kan doen.

 • VRAAG: Hoe zit het met betalen van het programma?

ANTWOORD: Dit verloopt via Mollie of Pay mijn betalingsproviders. Je kan het programma ineens of gespreid per maand betalen. 

 • VRAAG: Zijn er algemene voorwaarden van kracht? 

ANTWOORD: Jazeker. Deze dien je te accepteren om deel te nemen aan het programma. 

 • VRAAG: Wat leer ik tijdens het coaching traject?

ANTWOORD: Je gaat leren hoe jij je lichaam maximaal kan gebruiken en kan inzetten tijdens allerlei situaties. Maar ook het lichaam creëren waar je altijd al van droomde. 

 • VRAAG: Ik ben een absolute beginner. Is dit een probleem voor dit programma?

ANTWOORD: Nee, dit is geen enkel probleem. Bij offline trainen krijg je Personal Training dus dan gaan we sowieso standaard met je techniek, houding en vorm 1 op 1 aan de slag en passen we elke centimeter aan waar nodig. Bij online coacching raad ik je aan om een aantal technieksessies te nemen bij mij voordat je zelf begint met trainen. 

 • VRAAG: Krijg ik hulp als ik die nodig heb?

ANTWOORD: 100% ja. Waar jij hulp nodig hebt, schiet ik je te hulp. De reactietijd is enorm snel op vragen vanuit mij. 

 • VRAAG: Ik heb een vraag die hier niet tussen staat. Wat nu?

ANTWOORD: Stuur een mail naar info@vancleeftrainercoach.nl en je krijgt binnen 24 uur reactie. 

Kennismakingsgesprek plannen