Enkele SUCCESVERHALEN

WIL JE ER MEER ZIEN?

SUCCESVERHALEN PAGINA

Boek direct jouw strategiesessies

Geen excuus meer, jouw verandering kun je meteen plannen!

Plan hieronder jouw eerste persoonlijke strategiesessie in. Wij nemen ruim de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en je ervaart meteen wat de aandacht van een lichaamstransformatie expert met jou doet.

Je ontvangt per mail meer informatie over jouw voorbereiding voor deze eerste kennismaking. Gaaf dat je de eerste stap zet, wij gaan graag met jou aan de slag!

Alle onderstaande bedragen kunnen ook per maand worden betaald. Dit kan worden aangegeven bij de inschrijving.

‘Op al onze aanbiedingen, offertes, acceptaties daarvan en overeenkomsten waarbij wij ons verplichten tot het leveren van diensten of de uitvoering van een overeenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te bekijken.'

Nieuw! Boxfit 2.0 een laagdrempelige en energieke bokstraining

Boxfit 2.0 is een laagdrempelige maar energieke bokstraining van 60 minuten die ook in te zetten is binnen een 1-op-1 trainingsprogramma. Binnen een Boxfit 2.0 programma worden de juiste bokstechnieken aangeleerd en deze worden gecombineerd met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Ook aan coretraining wordt aandacht besteedt. Na de warming-up volgt een uitdagende en intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Er wordt zowel individueel, in duos of in een groep gewerkt en deze training is goed voor het de algehele conditie, vetverbranding en het verfijnen van de verschillende bokstechnieken. In de les wordt o.a. met kickbags, trainingpads en eigen lichaamsgewicht gewerkt.

Waarom boxfit 2.0?

Boksen is intensief, afwisselend en energiek. Je ontwikkeld krachtige spieren die niet alleen sterk zijn, maar ook nog eens precies. Daarnaast word je hele core onder handen genomen. Creëer een stevige basis waarop je kan bouwen.

Boxfit 2.0 is verder een recreatieve vorm van boksen bedoeld voor mannen en vrouwen. Met Boxfit 2.0 kan je je afreageren en werk je aan je zelfvertrouwen en zelfverdediging. Na een inspannend uur boksen voel je je weer helemaal tot rust gekomen.

Wij begrijpen dat veranderen soms moeilijk is!

Echt starten met trainen. Heb je vaker een start gemaakt om te gaan sporten, om te gaan werken aan jouw lichaamstransformaite en veerkracht. Vond je het lastig om vol te houden, om jezelf te motiveren om door te gaan? Voor ons herkenbaar! 

Lees verder