Als je er toch bent kun je net zo goed het maximale uit jezelf halen

Ik ben Martijn van Cleef, de naamgever en eigenaar van: van Cleef - Trainer & Coach. Ik heb van jongs af ervaren dat grenzen verleggen energie geeft, in voetbalselecties gespeelt en altijd moeten presteren. Je bent deel van het team en iedereen ging ervoor om top fit te zijn om een maximale bijdrage aan de groepsprestatie te leveren. Daar zat wel druk achter, maar keer op keer heb ik ervaren dat die druk me verder bracht dan ik individueel had gekund.

Wil jij ook het maximale uit jezelf halen?

Plan dan hieronder jouw persoonlijke intake. Wij nemen ruim de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en je ervaart meteen wat de aandacht van een personal trainer met jou doet.

Je ontvangt per mail meer informatie over jouw voorbereiding voor deze eerste kennismaking. Gaaf dat je de eerste stap zet, wij gaan graag met jou aan de slag!

Wij begrijpen dat veranderen soms moeilijk is!

Echt starten met trainen. Waarom zou de aanpak met een personal trainer anders werken dan eerdere pogingen om te gaan trainen? Heb je vaker een start gemaakt om te gaan sporten, om te gaan werken aan jouw gezondheid en veerkracht. Vond je het lastig om vol te houden, om jezelf te motiveren om door te gaan? Voor ons herkenbaar! 

Lees verder