Missie

De missie van: Van Cleef – Trainer & Coach B.V. is om in samenwerking met jou een blijvende verandering te creëren om jou je beste, fitte en energierijkste shape voor het leven te geven en niet alleen voor de zomer. 

Resultaat komt niet vanzelf aanwaaien en daarvoor zal je alles moeten geven.

Dit met een methode die super tof is en daarnaast ook houdbaar is voor de rest van je leven. Het Laser Focus Business Body programma is meest succesvolste programma die je gegarandeerd gaat helpen bij het bereiken van je doelen.

We gaan werken aan een tig tal factoren die ervoor zorgen dat je blijvend veranderd en niet tijdelijk. 

Visie

Onze visie kan kort worden beschreven namelijk: Altijd en overal alles geven. Dit is het motto maar ook tegelijkertijd die visie die door iedereen uit onze coaching brand. 

Wij willen graag bijdragen aan blijvende veranderingen en het creëren van succesverhalen in de maatschappij. Dit door totale lichaamstransformaties neer te zetten op zowel fysiek als mentaal vlak. Om deze reden trainen, ondersteunen en begeleiden we veel 1 op 1 en in kleine groepen. 

Kernwaarden

Kwaliteit is heilig 

Om het maximale uit je training en jezelf te halen is de kwaliteit van het uitvoeren van een oefening essentieel maar daarnaast ook de intensiteit waarmee je deze uitvoert. Intensief en hard trainen met daarbij de juiste uitvoering maakt kwaliteit in resultaat. Niet alleen op fysiek vlak maak je dan grote stappen maar ook mentaal want je kan veel meer dan jezelf denkt! 

Resultaatgericht

Resultaatgericht werken is een van de beste motivators die er is. Om deze reden helpen we je met de juiste begeleiding, coaching en ondersteuning tijdens je gehele traject bij ons. Het begint bij je doel. Afvallen willen heel veel mensen maar waarom wil je dit, wat doet het met je als dit gelukt is en hoe verander jij als persoon hierdoor? 

Resultaat komt niet aanwaaien en daar moet je hard voor werken door middel van alles te geven. We gaan je grenzen verleggen hiermee.

Sfeer

Wij streven ernaar een resultaatgerichte, gemotiveerde maar warme sfeer te hebben binnen onze coaching. Waarin individuele verschillen, normen en waarden passen. Dit verwachten wij ook van onze leden. Wij zijn er voor iedereen. 

Transparantie

Volledige transparantie draagt in onze ogen bij aan het behalen van je doelen, resultaten en het transformeren van je lichaam op fysiek en mentaal vlak. Dit verwachten wij dus ook van onze leden. 

Wij kennen onze sterke punten en hebben een duidelijke focus op het gebied van lichaamstransformaties creëren. Wij geloven ook heilig in specialisatie, 1 op 1 en in kleine groepen werken. Dit is ook de reden dat we onze methodes baseren op kwaliteit en niet op de laatste trends. Ook zijn wij ons bewust van onze mindere punten en zullen we hier altijd eerlijk en transparant over zijn. 

Vanzelfsprekend zijn wij open over onze tarieven en voorwaarden.